Zomer Zang_Bodypercussie_3daagse 

3/4/5 augustus 2018 bij 't Hart op zolder in Schalkwijk

 

Geïnspireerd door Earth Hour, afgelopen 24e maart, waarbij het fantastisch was om met een groep van 9 deelnemers van 20.30u tot 21.30u aan de Lek te zingen voor Moeder Aarde, heb ik besloten deze zomerse workshop op te dragen aan haar (Moeder Aarde), om haar te eren, en onze verbinding met haar te vieren!

 

3 Dagen muziek maken met en op je eigen lichaam, swingende ritmes leren, fijne liederen zingen, improviseren, plezier, verbinding, picknicken aan de Lek.

 

We zingen liederen uit inheemse culturen, en Afrikaanse liederen uit de traditie van Zap Mama. We improviseren in circle songs en andere laagdrempelige improvisatievormen. En natuurlijk genieten we van de swingende bodypercussie ritmes die ons lijf laten zinderen van heerlijke energie.  

 

Dit alles niet in een dichtgetimmerd programma, maar mee in de flow van de dag!  

 

Vrijdag is er programma tussen 14u en 17u, zaterdag en zondag musiceren we van 10.30u tot 15.30u. Tussen de middag is er een ruime pauze waarin we bij mooi weer ons picknickkleedje uitspreiden aan de Lek.

Mocht je er echt een uitje van willen maken, dan kun je overnachten in één van de sfeervolle B & B's in de buurt. Bijvoorbeeld  bij Boerderij de Zalm aan de Pothuizerweg, op loopafstand van de zolder.

 

BPactiek     zomer  

 

Praktische gegevens:

 

Datum: 3,4,5 augustus 2018

Plaats: 't Hart op zolder, Provincialeweg 66A, 3998 JK Schalkwijk

Kosten: € 175,- voor de workshop

             €   20,- voor 2 X lunch, en onbeperkt koffie en thee met lekkers

Opgave: via contact of 06-14683265