Bodypercussie 

promo   Klik hier voor een filmpje  

 

Mijn passie voor ritme, dans en mensen komt samen in het geven van bodypercussie workshops, waarin je je lichaam gebruikt als percussie instrument.

 

Bodypercussie is een combinatie van ritme en dans/beweging waarbij plezier, vitaliteit en hilariteit (vooral voor volwassenen kan het soms een hele kunst zijn om hoofd en lijf gecoƶrdineerd te laten samenwerken) zorgen voor een levendige, enthousiaste sfeer tijdens de workshops.

 

Het is laagdrempelig en binnen 10 minuten staat iedereen te swingen dat het een lieve lust is. Wat ik zelf geweldig leuk vind is, dat er helemaal niks voor nodig is.

 

Als jij er bent kunnen we beginnen!

                                                                 

Half november 2014 heb ik het International Body Music Festival (IBMF) in ItaliĆ« bezocht. In het voorjaar van 2015 bezocht ik een soortgelijk festival in Hamburg, en in oktober 2016 was Parijs de zetel van wederom een zinderend Body Music Festival. Het was geweldig om solisten en groepen van over de hele wereld te zien, die net als ik, gefascineerd zijn door bodypercussie. In de lessen die ik gevolgd heb, heb ik volop inspiratie opgedaan voor mijn eigen workshops.

 

Verder heb ik jarenlang seminars bodymusic gegeven aan studenten van de HKU in Utrecht, en heb ik ervaring in het geven van slagwerklessen aan 5-jarige kinderen volgens de Pi-methode, verbonden aan het Haags Conservatorium.

 

In beide lessen maakte ik veel gebruik van de speelsheid en kracht van bodypercussie.

 

 

Wat is het

 

Voor wie

       

youtube1

    bodypercussie kids_closeup 

 bodypercussie kids_Fredrike