voor wie

Bodypercussie is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de muziek van zijn of haar eigen lichaam.  Je hoeft geen ervaring met muziek of dans te hebben.

 

Wat me steeds weer opvalt in de workshops die ik geef, is dat werkelijk iedereen eraan mee kan doen.  Het geeft plezier en hilariteit en werkt daarmee  energie verhogend en verbindend. Verder is het een mogelijkheid om  je lichaam weer eens te ontmoeten op een speelse manier.

 

Het blijkt dat de ritmes en bewegingen bijna niet te vertolken zijn als je probeert om ze middels je hoofd aan te leren. Bodypercussie doet een appèl op het motorisch geheugen van je lichaam en maakt je daar meer bewust van. Daarmee raakt het tevens aan vitale energie die in je lichaam opgeslagen ligt, en die vitaliteit komt zo opnieuw ter beschikking.

 

Soms is het even wennen om je hoofd  “uit te schakelen”, maar eigenlijk wordt het altijd als bevrijdend en plezierig ervaren, getuige de reacties van deelnemers na afloop van de workshops.

 

Laat je verrassen door de heerlijke sensatie van het vertolken van een ritme op, met,  en in je eigen lichaam. Voel de energie door je aderen stromen en ontdek dat je behalve een geheugen in je hoofd, ook een motorisch geheugen in je lichaam hebt!


Er zijn vele gelegenheden waarvoor ik passende workshops kan verzorgen:

 

  • Feestjes: een workshop werkt verbindend en brengt een levendige energie in de groep.
  • - koren: een leuke swingende workshop waar je ook nog iets van opsteekt.
    Bedrijfsleven: uitstekende energizer tijdens vergaderingen, congressen en bijeenkomsten.
    Scholen: eenvoudig middel voor het trainen van ritme gevoel en motorische ontwikkeling.
  •