Bodypercussie

Voor koren:

 

* Heb je zin in een leuke (en stiekem ook leerzame) activiteit, bijv. tijdens een repetitieweekend?


* Ben je er nieuwsgierig naar hoe een nummer uit jullie repertoire nog meer kan swingen met bodypercussie?

 

* Heb je een bestaand koorstuk gevonden waar al bodypercussie in zit, maar blijkt het niet zo makkelijk om de ritmes aan te leren?

 

Neem dan contact met me op om de mogelijkheden voor jouw koor te bespreken.

 

Klik hier voor een introductie filmpje over de bodypercussie & zang workshops!

 

promo

 

Graag kom ik langs voor een workshop waarin je kunt ervaren hoe leuk en verbindend het is om met ritme bezig te zijn en samen in een groove te zitten!

 

Na de workshop ben je losser geworden met ritme en beheers je bodypercussie ritmes die makkelijk te gebruiken zijn in het pop -en gospelsong repertoire.

 

Of misschien vind je het leuk om een specifiek nummer op jullie repertoire door mij te laten voorzien van bodypercussie, dan kom ik graag langs om de op maat gemaakte ritmes met jullie door te nemen.  

 

Ook kan ik helpen bij het instuderen van bestaande stukken waar al bodypercussie in zit, bijv. White Winter Hymnal van Pentatonix (zie filmpje hierboven), mimikusimama, bring me little water Sylvie enz.

 

Reacties:


In één woord:

Leuk, energieverrijkend, doorslaand succes, inspirerend, intensief, superleuk, vernieuwend, super, vet, leerzaam, uitputtend hoog nivo, top.


"De Bodypercussie workshop van Fredrike was geweldig! Inspirerend, vakkundig en humoristisch. In overleg met mij en helemaal op maat, dat was ook super. Mijn koor heeft door deze workshop veel meer zelfvertrouwen en ook plezier gekregen in het werken met ritmes. En dat alles in één ontspannen en energieke middag!"

Hester Dam, dirigente Koor_ts.


"Wij vonden het allemaal een super ervaring. Sommigen zijn geschrokken, anderen laaiend enthousiast. Er wordt nu geëvalueerd op welke manier we met bodypercussie doorgaan. Je hebt ons veel laten zien. Zonder uitzondering waren we allemaal enthousiast over jouw persoon, kunde en didactische aanpak. Dit kun je echt heel goed."

Josette Brinkhof, dirigente Close Focus.