Bodypercussie, bedrijven

“Corporate Rhythms”

Stamp klap stampstamp klap!

  • Kom met elkaar in cadans en vorm een (h)echt team.
  • Zie je collega’s op een manier zoals je hen nog niet eerder zag.
  • Voel de hartenklop van jouw bedrijf in jullie gezamenlijke ritmes.

In de gemeenschappelijkheid van het samen spelen van ritmes met je lijf, ontstaat vanuit plezier verbinding, terwijl tegelijkertijd basale communicatieve vaardigheden getraind worden:

Luisteren naar elkaar, afstemmen op elkaar, initiatief nemen, volgen, wie zijn de bakens in het team, wie durft te soleren, eigenheid behouden in verbinding met het geheel.

Op lichtvoetige wijze krijg je de kans om je eigen rolpatronen op de werkvloer te herkennen en word je uitgenodigd om andere kanten van jezelf in te zetten, die wellicht onbekend zijn, maar waar veel nieuw potentieel in verborgen ligt.
Je team krijgt meer power en er ontstaat coherentie, met oog voor ieders kwaliteiten en ieders zwakkere kanten. Daardoor ben je als team productiever en verbetert de werksfeer.

Bodypercussie doet een appel op het motorisch geheugen van je lichaam en maakt je daar bewust van. Daarmee raakt het aan vitale energie die in je lichaam opgeslagen ligt, en die vitaliteit komt zo opnieuw ter beschikking.

Wanneer je met je team een workshop bodypercussie volgt, is het effect dat de teamleden in contact komen met hun vitaliteit en leren om vanuit die positieve kracht hun bijdrage te leveren binnen het bedrijf.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

“The Joy of Rhythm

Een workshop waarbij het accent ligt op samen swingen en plezier maken. Je ontmoet elkaar tijdens een verbindende activiteit, buiten de werkvloer, en leert elkaar van een heel andere kant te leren kennen.

Voel de hartenklop van je bedrijf in jullie gezamenlijke ritmes en boek deze verfrissende workshop voor je team!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bodypercussie als energiser:

Een lange zitting achter de rug?
Net geluncht en last van een dip?

Met bodypercussie is de energie in een mum van een tijd weer op een lekker niveau. Aanstekelijke en opzwepende ritmes zorgen snel voor plezier en vitaliteit! Ook geschikt voor grote groepen (100 personen of meer)

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bodypercussie als opmaat bij een themadag:

Met bodypercussie, raps en gezongen yells nemen we een voorschot op het thema van de dag en verschijnt iedereen fris aan de start.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Online Bodypercussie Break

Speciaal aanbod voor thuis werkende teams. Meer informatie op:

Online Bodypercussie Break

Delen met je netwerk?