’t Hart op zolder, route

VANUIT UTRECHT:

Kijk vooral even hieronder, hoe je aan de achterkant van de boerderij komt waar de ingang is van ’t Hart op zolder.

A27 van Utrecht naar Breda.

Neem afslag Houten (afslag 29) en volg steeds de borden richting Schalkwijk. Dan rijd je over een heel deel van de Rondweg rond Houten (steeds borden Schalkwijk volgen), tot je over een grote brug over het Amsterdam Rijnkanaal rijdt.

Na de brug rechtdoor rijden en blijf de weg volgen waar deze afbuigt naar links (aan je rechterhand bevindt zich dan een spoorwegovergang) Nu zit je op de Provincialeweg.

De Provincialeweg is een lange landelijke weg met een vaart aan je rechterhand. Nummer 66A is bijna aan het eind (bij de Lek).

Een goed oriëntatiepunt is het blauwe ANWB bord (aan je rechterhand) waarop staat: Cothen en Wijk bij Duurstede linksaf, Culemborg rechtdoor.

Precies ter hoogte van dat bord kun je linksaf een klein weggetje in (blauw rond bord met witte pijl staat aan het begin). Lees verder bij **

VANAF DE LEK:

Als je op de Provinciale weg zit, heb je de vaart aan je linkerhand. Na 2 à 3 boerderijen heb je een weiland aan je rechterhand. Gelijk na dat weiland sla je rechtsaf een klein weggetje in. Lees verder bij **

**Als je dat inrijdt/loopt kom je achter de boerderij op 66A uit. Daar kun je parkeren.

Als je dan richting de boerderij loopt zie je op zolderhoogte van het achterhuis 2 mooie rozet raampjes en een groter raam in het midden. Daar links van (op de begane grond) zit een staldeur (zo’n deur in 2 delen waar een paard overheen kan kijken, 😉 Dat is de ingang.

En je kunt me natuurlijk ook altijd bellen, 06-14683265!

OV:

Met de trein naar station Houten Castellum. Daar kun je overstappen op de U-flex bus 945 naar Schalkwijk. Reserveren verplicht. Exacte vertrek -en aankomsttijd kan afwijken. Reserveer minimaal 30 minuten vooraf via de Turnn-app of bel 0900-5252241

Uitstappen bij halte De Heul in Schalkwijk. 

Een stukje teruglopen langs de weg waarover je gekomen bent en na het weiland (rechts) rechtsaf slaan, een pad op.

Verder lezen bij **, hierboven.

Delen met je netwerk?