Women in Wonderland

Noortje Huiskens fluit, en ik studeerden beiden aan het Utrechts conservatorium en hebben een rijke geschiedenis in samen musiceren. We speelden in verschillende hedendaagse muziek ensembles en vormen al sinds 1992 een duo. Ons duo heet “Women in Wonderland” en dat is niet voor niks! Als we samenspelen wanen we ons in een muzikaal Wonderland.

Women in Wonderland is te boeken voor feestjes, opening van een tentoonstelling, boekpresentatie, of welke feestelijke gelegenheid dan ook. En we spelen ook buiten op straat. Het was geweldig om in de zomer van 2019 de straten en pleinen van Utrecht op te fleuren met onze fluit/marimba klanken. En oh wat werd er enthousiast gereageerd door het verraste publiek!

Voor elke gelegenheid maken we een passend programma, met een keuze uit:

* filmmuziek en evergreens
* swingende wereldmuziek
* rustige meditatieve klanken
* bekende (licht)klassieke stukken
* improvisaties

Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Voor speciale gelegenheden kunnen we ons duo uitbreiden tot een trio, met medewerking van Hermine Schneider, bugel en zang. Kijk maar eens bij Slaapzak Concert

Een bijzonder project van Women in Wonderland is “Locatie in vibratie”. Daarin brengen we speciale gebouwen, zoals kerken, fabrieken en werkplaatsen tot klinken door te improviseren op alles wat ter plekke aanwezig is.

Delen met je netwerk?