Online Bodypercussie-Break

In een mum van een tijd de energie weer lekker fris
en op peil!

In deze tijd van thuiswerken spenderen we veel tijd achter een computerscherm. Fantastisch dat Teams, Zoom en andere conference call faciliteiten ons de mogelijkheid bieden om ons werk te doen, te vergaderen en in contact te blijven met collega’s.

Maar toch…..

Zit je met je collega’s uren naar een scherm te turen en is een energie verhogende break welkom?

Mis je de vrijmibo met je collega’s en heb je behoefte je teamgevoel te versterken door samen iets leuks te doen?

* Merk je dat je lichaam begint te protesteren na uren in dezelfde houding achter een computerscherm?

Denk dan eens aan een Online Bodypercussie Break! Deze activiteit creëert verbinding met je collega’s op een luchtige energieke manier.

Het vrolijke half uur begint met een aantal amuse ritmes om kennis te maken met het gebruik van je lichaam als ritme instrument. Daarna worden verschillende bodypercussie ritmes aangeleerd die je vanaf je stoel, op je lichaam en tafel, met lekker veel beweging kunt doen. Dit geeft een heerlijke energie boost en je komt mentaal en fysiek even helemaal los van je werkstand.

Tot slot worden de ritmes gecombineerd met een groovy nummer dat afgespeeld wordt, en kun je in gallery view genieten van het samen swingen en musiceren met je collega’s!

Reken maar dat in de vergadering die op deze break volgt, verrassende en creatieve vondsten zullen oppoppen!! 

Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden voor jouw team. Natuurlijk kun je Online Bodypercussie Break de muziek laten kiezen, maar misschien is er een speciaal nummer dat veel betekent voor jouw team, of wil je één van je teamleden extra in het zonnetje zetten en ken je dat ene nummer waar hij of zij helemaal gek van is. Ik bekijk dan of het een nummer is dat zich ervoor leent om ritmes op te maken.

Voor reviews klik hier

Voor een lijstje van nummers waar je uit kunt kiezen, klik hier

Delen met je netwerk?