Online Bodypercussie Break, reacties

I am very excited about the digital percussion workshop. Fredrike is able to create a good energy flow and atmosphere, connect international people in a creative way with rhythm and music. Very interactive digital break!!

Petra den Dikken
Development Manager
Frieslandcampina

Heerlijke, energieke break tijdens onze teammeeting. Ook al zijn we veroordeeld om online contact te hebben, met deze workshop waren we toch een beetje samen. Hilarisch om elkaar te zien tijdens de oefeningen en toe te werken naar een heuse uitvoering. Bijzonder hoe snel het al heel leuk is. Een aanrader, zeker in deze coronatijden.

Martine van Driel-Keur, Manager Politie

In deze coronatijd is er veel minder contact tussen collega’s en is het contact meestal zakelijk. Voor de groep nieuwe docenten boekte ik een Online Bodypercussie Break en zo gingen we samen iets DOEN en plezier maken. Frederike begeleidde ons ontzettend goed, haar energie en enthousiasme werkte aanstekelijk. Je moet uit je comfortzone komen en dat is gelukt! Het geheel werkte verbindend. Dus Frederike, dank!…….

Pauline van Vliet, docentcoach Bonhoeffercollege, Castricum

De sfeer die Fredrike met haar workshop brengt zorgt voor een verbindend oplaadmoment voor teams die dat in de lock-down erg missen.

Gea Wilts, Leiderschap en Coaching

Wij hebben met 26 collega’s met veel plezier deelgenomen aan een Online Bodypercussie Break en ontzettend gelachen. Het was enorm waardevol en heeft gemaakt dat iedereen vol energie en enthousiasme een lange trainingsdag heeft afgesloten! Kortom een echte aanrader!

Sjaan van der Voort, medewerker van Wij zijn Jong

Op 19 maart hadden we graag een stichtingsbrede studiedag georganiseerd, voor alle scholen van Fectio. Gezien de corona maatregelen zat dat er niet in. Fredrike hebben we uitgenodigd om voor ons een online bodypercussie break te verzorgen.

In de voorbereiding heeft Fredrike actief meegedacht met onze wensen en daar goed op ingespeeld.

Na wat onwennigheid (toch even gek zo alleen achter je beeldscherm) groeide bij alle deelnemers het enthousiasme en plezier. De aanpak van Frederike is laagdrempelig, iedereen kan mee doen. De kern is plezier hebben samen. Na afloop waren de reacties enthousiast. ‘Leuk om op deze manier toch samen iets te doen’ en ‘we gingen zingend, vol energie het middagprogramma in’.

Judith van Eck, directeur basisschool St. Michiel, Schalkwijk, Fectio

REACTIES DEELNEMERS:

* LOVE IT!     * Very fun    * Great surprise

* Really fun in a new style

* It was great     * It was awesome

* Wow, I was too noisy with the tap sound that my husband came to ask me to be quiet

* So fun!      * Energising!    * I couldn’t stop smiling. I loved it!

* That was a lot of fun!

Terug naar Online Bodypercussie Break

Voor een lijstje van nummers waar je uit kunt kiezen, klik hier 

Delen met je netwerk?