Met en voor ouderen

Sinds een jaar of 5 maak ik muziek met en voor de ouder wordende mens. Ik voel veel affiniteit met deze doelgroep, die vaak met het ouder worden ook kwetsbaarder wordt. ” Het is prachtig om te zien hoe je via muziek contact kunt maken, voorbij woorden en met een open hart, inspelend op wat zich voordoet, puur en spontaan.” Een prachtige eigenschap van muziek is dat het aanspraak doet op dat deel van mensen dat het langste in tact blijft. Daardoor zie ik keer op keer de activerende werking van muziek, en ben ik regelmatig ontroerd door de wondertjes die gebeuren.

Als muzikante ben ik tussen 2015 en 2019 verbonden geweest aan Pra Muziektheater met de dansvoorstelling Simpel Verlangen. Deze voorstelling heeft in verpleeg -en verzorgingshuizen door het hele land gespeeld.

Sinds juni 2018 ben ik gecertificeerd Grijze Koppen Orkest leider en sta ik met veel plezier voor het Grijze Koppen Orkest van Wijkcentrum Moerwijk in Den Haag.

Verder verzorg ik samen met zanger/gitarist Jan Verheij vrolijke en ontroerende optredens buiten bij of in Woonzorgcentra.

In dit verband noem ik ook graag een nieuw project dat ik gestart ben in coronatijd: Muzikale Balkon-ode, waarbij ik muzikale odes verzorg bij mensen aan de voordeur. O.a. in samenwerking met welzijnsorganisaties.

Delen met je netwerk?