Met en voor ouderen

Sinds een jaar of 5 maak ik muziek met en voor de ouder wordende mens. Ik voel veel affiniteit met deze doelgroep, die vaak met het ouder worden ook kwetsbaarder wordt. ” Het is prachtig om te zien hoe je via muziek contact kunt maken, voorbij woorden en met een open hart, inspelend op wat zich voordoet, puur en spontaan.” Een prachtige eigenschap van muziek is dat het aanspraak doet op dat deel van mensen dat het langste in tact blijft. Daardoor zie ik keer op keer de activerende werking van muziek, en ben ik regelmatig ontroerd door de wondertjes die gebeuren.

Als muzikante ben ik tussen 2015 en 2019 verbonden geweest aan Pra Muziektheater met de dansvoorstelling Simpel Verlangen. Deze voorstelling heeft in verpleeg -en verzorgingshuizen door het hele land gespeeld.

Sinds juni 2018 ben ik gecertificeerd Grijze Koppen Orkest leider en op dit moment heb ik 4 orkesten onder mijn hoede. Één in Utrecht, één in Vleuten/De Meern en twee in Den Haag. Op dit moment ligt alles helaas stil i.v.m. de coronamaatregelen, maar ik verheug me er nu al op om weer te kunnen starten met zingen, musiceren en plezier maken!

Verder verzorg ik samen met zanger/gitarist Jan Verheij vrolijke en ontroerende optredens bij of in Woonzorgcentra.

Delen met je netwerk?