Zomerweekend bodypercussie & zang 10 en 11 aug 2024

“Muziek en ritme vinden hun weg tot de geheime plaatsen van de ziel” Plato

Stap uit je dagelijkse routine en laat je meevoeren naar een wereld vol muziek, verbinding en plezier! Dit weekend staat helemaal in het teken van het ontdekken van de kracht van muziek, het delen van vreugde en het verbinden met anderen door samen te zingen en te bodypercussiën.


Geniet van de ritmes met je lichaam en voel hoe je vitale energie tot leven komt en je wezen vult met levendigheid. En wanneer we samen zingen ontstaat er verbinding, terwijl we genieten van de mooiste melodieën uit alle hoeken van de wereld.

Geen bladmuziek nodig, we vertrouwen op ons gehoor en laten de muziek via lichaam en ziel binnenkomen. Dat geeft vrijheid en ruimte voor beleving. De ritmes worden duidelijk uitgelegd, zodat ze in je vezels gaan zitten en je kunt genieten van de heerlijke energie terwijl we samen swingen.

Het weekend zit vol afwisselende en speelse werkvormen. Met muzikale begeleiding op accordeon en marimba creëren we samen volwaardige muziekstukken vol inspiratie.

Om 10.30 uur starten we, en na een ochtend vol muzikale ontdekkingen is het rond 13u tijd voor een heerlijke lunch met soep en salade en wat je zelf nog graag meebrengt. Geniet van een ontspannen wandeling langs de Lek voordat we om 14.15 uur weer terugkeren voor meer programma. De middagsessie duurt tot 16.30u.


Ben jij klaar voor een vrolijk en voedend weekend met je lichaam als muziekinstrument? Wil je ontdekken hoe muziek en ritme hun weg vinden naar de geheime plaatsen van de ziel, zoals Plato zo wijselijk beschreef? Kom dan meedoen op 10 en 11 augustus en ervaar de kracht van muziek, de magie van ritme en de schoonheid van verbinding!

PROGRAMMA:
Zaterdag ochtend: Kennismaking, bodypercussie, en een mooi lied.
Zaterdag middag: Lekker swingen met bodypercussie, werken aan een mooi lied en een swingend nummer
Zondag ochtend: Verdiepen van de bodypercussie skills, muziekspelletjes en cirkel songs.
Zondag middag: Herhalen van al het moois van het weekend om de vruchten te plukken, aangevuld met enkele nieuwe schatten.

De groep gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Plaats: ’t Hart op zolder, Provincialeweg 66A, Schalkwijk ( bij Houten)
Datum en tijd: 10 en 11 augustus 2024, 10.30u tot 16.30u
Prijs: € 230,- inclusief 2 keer soep en salade en koffie/thee en lekkers gedurende de dag.
Info en Opgave: via contact


Delen met je netwerk?